Godnat alle sammen

Åhhh hvor er det dog bare blevet tid til at finde sin seng. Kroppen er helt dvask og sofaen og tæppet holder virkelig godt fast i en. :P Det sker efterhånden ret tit det der med at man kommer lidt for sent i seng fordi man sidder liiiidt for godt. *Hehe* Men nu skal det altså være, for jeg skal op kl 7:30 hvis jeg gerne vil nå det jeg vil inden jeg bliver hentet.

Det bliver en skøn dag. Håber også at jeg finder det som jeg gerne vil kigge nærmere på, og håber at jeg kan passe de bukser som jeg skal kigge på i H&M. Kryds fingre! For de har ikke længere dem jeg normalt går med, som jeg også har købt derinde. Det er sku lidt sørgeligt at de er udgået. Medmindre det er dem de har ændret lidt på, men... jah... Nu må vi se. :) Håber også at vejret arter sig bare nogenlunde så vi ikke ender med at blive gennemblødte.

Men nok snak. Nu må jeg hellere få klappet computer sammen, få børstet de kalkstumper jeg har i kæften og så skal de tørre øjenæbler få fred. :P Godnat alle sammen!


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)