Jeg har købt en ny Thriller!

Da jeg var nede i byen tidligere i dag, var jeg også inde forbi "Bøger & Papir", da jeg gerne ville kigge lidt på nogle bøger. Havde nogen jeg gerne ville kigge på, og så havde jeg håbet de havde nogle bøger på tilbud. Der var da også nogle stykker, men ikke rigtig nogen som fangede min opmærksomhed. Indtil jeg bogstavligtalt gik ind i en kasse med bog"rester". 20 kr pr bog. Se det var jo lige noget for mig. :D

Desværre var der ikke så mange og vælge imellem, men jeg så et par bøger af forfatteren Sam Bourne, som også har skrevet den bog der hedder "Det Sidste Testamente" som er en af de der gode bøger og som jeg længe gerne har ville læse. Desværre var den ikke iblandt, men der var to andre. Der var "Dommens Dag" og denne jeg købte, "De Retfærdige Mænd". Det er en Thriller, og jeg har læst ALT for mange kærlighedsbøger på det sidste, og jeg trænger til noget krimi og thriller.

Når jeg er færdig med at læse "Divergent"-serien, regner jeg med at gå igang med serien om Karin Sommer nu hvor jeg endelig har fået samlet alle 5 bøger, og så bliver denne nok den efterfølgende. Og kan jeg starte op på kærlighedsbøgerne igen eller fantasy. Men trænger bare snart til et afbræk. Så håber "Divergent" er hurtigt slugt - og den er altså svær at sluge, for hold da op en deprimerende slutning den serie har, og det gør det ikke nemt at komme igennem dem.

Men jeg er glad for at jeg kom hjem med denne lille lækre sag. Perfekt størrelse og perfekt at have med i tasken hvis man skal hjemmefra. :D Elsker bøger i denne størrelse for de ligger skide godt i hånden. ;) Ja jeg er mest til paperbacks og gerne i en lille håndstørrelse.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)