Jeg glemte hvilken dag det var

Det har været en ret svær dag i dag. Har haft mange smerter i mine arme - fordi jeg tog lidt for meget fat til træning i mandags - og så har jeg bare ikke været i det bedste humør. Ved ikke lige hvorfor, men det er noget der har påvirket mig meget i dag. Og så har jeg gået og troet at det var tirsdag hele dagen. Derfor undrede jeg mig også lidt over at blive ringet op af en der ville interviewe mig i dag, for vi havde jo aftalt onsdag. Men tænkte ikke videre over det før her til aften hvor jeg kigger i min kalender. Så jeg har ikke nået de ting jeg skulle i dag, og det giver mig faktisk ret dårlig samvittighed. Så det er lidt noget øv.

Men sket er sket og nu må jeg bare tage tingene som de kommer de næste par dage. Håber så også at mine arme ikke er så ømme i morgen, for ellers kan jeg ikke rigtig træne om aftenen. Så kryds fingre for at mine muskler har det bedre i morgen. *Haha*

Vil smutte. Har en krimi der ligger og venter på mig. :)


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)