Jeg drømmer om min egen loftslejlighed

Jeg har i virkelig mange år drømt om at bo i en af de der Loft-lejligheder, som man ser mange af over i den Amerikanske del af verden. Der er bare et eller andet ..... ja de tiltrækker mig sku lidt. De store rum, højt til de bare lofter, høje vinduer, murstensvægge, rå detaljer, flere planer i det store rum osv. Og selvfølgelig altan. Det er virkelig en skam at vi ikke ser den slags noget mere herhjemme i Danmark. Og nu er det jo blevet meget in at bo sådan et sted, så prisen er jo slet ikke til at betale for alm. menneskepenge mere. Men hold da op hvor ville det være en drøm at bo i sådan en lejlighed. Er så skide misundelig på dem der gør. :D Og så har man jo også mulighed for at have nogle virkelig fede møbler stående. En stor flyder af en sofa, en kæmpe seng, store reoler man kan fylde med tusindevis af bøger og nips. Et stort flot rustikt spisebord og behagelige stole. Ja jeg kan blive ved med at drømme om det.

Jeg har været henne og google lidt billeder, så I kan se hvad jeg mener. Looooove it!Translate posts in the bottom of my blog

5 kommentarer:

 1. Man kan faktisk være heldig at finde nogle lignende her i dk.
  Min faster havde den fedeste tag-lejlighed i Nyborg og ja der var store vinduer og murstensvæg og det hele. Super fed..

  Har også en kammerat i Odense, som har en ret fed tag-lejlighed og han renoverede den totalt inden han flyttede ind og fik lavet altan osv.. Også super fed..
  En anden kammerat jeg har, havde på en tidspunkt en lille sød tag-lejlighed i Odense, dog ikke med store vinduer og murstensvæg, men stadig mega hyggeligt..

  Man kan være heldig men det kræver tid at finde de rigtige og til en god pris. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig? Damn! :D Dem må jeg da være på udkig efter så. :D

   Slet
  2. Der er muligheder, man skal bare tit kende nogen der kender nogen eller være hurtig ude når de bliver slået op. :D

   Slet
  3. Jeg kan da forresten prøve at holde et vågen øje med lejligheder i Odense.
   Hvad må max prisen være?

   Knus <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)