Kvindernes Internationale Kampdag med Yves Rocher - Lækkert tilbud!

Jeg har været kunde hos Yves Rocher så længe jeg kan huske tilbage i min barndom. Inden jeg blev gammel nok til at få min egen konto hos dem, købte jeg ting igennem min mor, og har været medlem lige siden. Og jeg må sige at jeg virkelig elsker det. Jeg har altid købt parfumer, sæber, cremer, makeup osv osv osv igennem dem, og jeg handler stadig hos dem en gang imellem. Dog ikke så meget som jeg gjorde da jeg var mindre, og jeg ved ikke lige hvor jeg fandt alle de penge henne. *Hahahah* For hold da op hvor handlede jeg meget hos dem hver gang. Men nu sker det kun en gang imellem når jeg lige ser et lækkert tilbud eller når jeg er løbet tør for nogle af de ting jeg bruger fast fra deres sortiment.

Og nu hvor vi taler om tilbud, så har de et virkelig lækkert et i forbindelse med mærkedagen for Kvindernes Internationale Kampdag. De har nemlig denne parfume på højkant, og tilbudet lyder på ..... GRATIS!!!! Ja den følger gratis med i din bestilling. Den koster normalt 419,- og jeg er vild med den! Jeg fik på et tidspunkt en af de der små prøveflasker af denne parfume med i en bestilling, og jeg har været helt tosset med den lige siden. Jeg har den med i min håndtaske og nænner næsten ikke at bruge den, da der jo ikke er ret meget i. Men nu kan jeg fylde den op igen og have den store stående herhjemme. OMG jeg er glad! Den har en meget frisk og sommer-agtig duft og den minder mig om skønne sommerdage i den frie natur med skønne mennesker omkring mig. Dette er den absolutte perfekte sommerduft hvis I spørger mig.

For at få fingrene i denne lækre sag, skal I bare skrive WOMAN15 i rabatfeltet.

Så jeg ser frem til at modtage min bestilling. Udover denne fik jeg også en gratis mascara med og jeg fik købt nogle blonde brynpenne og noget af det showergel jeg bruger mest om sommeren. :D


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

 1. WOW, tusind tusind tak for at gøre reklame for dette tilbud! Jeg er ovenud lykkelig lige nu!
  Og forresten, så elsker jeg din blog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Var skam så lidt. :) Håber du fik bestilt. Ellers gælder tilbudet vist til kl 24 i dag, da de har forlænget tilbudet. :D
   Awww... Mange tak. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)