Kvindernes Internationale Kampdag

Jeg er slet ikke interesseret i politik, men synes det er lidt vildt at vi i år kan fejre 100 års dagen for kvindernes stemmeret. Og hvilken dag er mere perfekt at fejre det på end på Kvindernes Kampdag? :D Jeg er i hvert fald glad for at vi er nået så langt som vi er, for jeg havde sku været hoppet ud foran et tog eller noget hvis vi stadig var undertrykte. For sådan en verden ville jeg ikke finde mig i at leve i. Så mine tanker går til de kvinder i de lande der stadig lever med kvinde-undertrykkelse. Det er forkert i mine øjne! Kan kun håbe på at det vil ændre sig med tiden.

Men jeg vil stampe i jorden og kræve at min dag bliver fantastisk! Basta! :D Solen skinner. Jeg putter under et varmt tæppe. Jeg har lækker mad i køleskabet til i aften. Jeg har lidt godt til ganen. Jeg skal nyde en masse te. Fodbad og ansigtsmaske skal der også til. Og sidst men ikke mindst, så skal der læses og hygges. :D Jaaaah! Perfekt søndag, og INGEN skal få lov til at ødelægge den. :D


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)