Min Boglige Ønskeliste

Jeg er lidt af en bogorm, og derfor kigger jeg også meget efter nye bøger og bøger andre læser og er begejstret for. Jeg har pt. 10 bøger som jeg virkelig gerne vil have. Har hørt godt om dem, og så er det en god blanding af genre. Håber virkelig at jeg får råd til dem på et tidspunkt, for de lyder virkelig gode. :D (2 af dem er faktisk allerede blevet bestilt da jeg kunne få dem med i et tilbud)

Har I nogle idéer til bøger jeg bør læse? I kan se hvilke jeg allerede har på min Goodreads-bruger. :D Så har jeg ikke de bøger I vil anbefale, så skriv dem endelig til mig i en kommentar til dette indlæg. Elsker at få nye idéer til bøger der skal købes og læses.


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Hvis du ikke har læst Shamran af Bjarne Reuter, så vil jeg klart anbefale den!:) samme genre som Bøgerne fra begyndelse :) efter min mening i hvert fald hehe

    SvarSlet
    Svar
    1. Har vist hørt navnet før, men ellers ikke :) Så det kunne være at jeg skulle give dem et kig.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)