Et skridt videre i mit køkken

Jeg har i et par år nu været ret irriteret over, at jeg spildte så meget bordplads ved at have min microbølgeovn stående derpå, så jeg besluttede mig for at smide den i et skab. Dvs. at jeg skal tage den frem når den skal bruges, men det gør mig intet - især ikke når jeg kan få mere plads på den måde. :D Så den røg altså i et skab.

Derudover så har jeg været irriteret over, at det stykke væg mellem vinduet og overskabene ikke blev udnyttet, så jeg rodede lidt med tanken om at få en hylde sat op. Det var så også tæt på at jeg fik det gjort, men så fandt min vicevært et smalt hvidt skab, som vi så satte op i stedet for. Jeg ville nemlig gerne have min el-kedel og min smoothie-blender inden for rækkevidde hele tiden, og det ser bare så rodet ud når det står fremme, så nu står det hele fint i skabet. Og jeg er super glad for det. :D Og pladsen på væggen bliver udnyttet - perfekt!

Nu er der bare én ting der mangler. Nemlig nogle gardiner. I de 5 år jeg har boet her, har jeg endnu ikke fået taget mig sammen til at få købt nogen og sat op derude. Men hold nu op hvor jeg mangler det. Jeg er træt af at jeg ikke kan skærme af om aftenen. Jeg kan ikke se hvem der render rundt nede i gården når det er mørkt, og det synes jeg er virkelig ubehageligt. Plus at jeg virkelig skal passe på når jeg render rundt uden alt for meget tøj på. :P Såå.. Jeg har været henne og kigge på lidt gardin inspiration, for at finde ud af hvad jeg skal have derude, men er ikke nået frem til en beslutning endnu. Det skal nemlig ikke være noget der kommer til at forhindre Prinsen i at komme til sin mad, så det skal være let, men stadig noget der kan skærme hele vinduet af. Nogle idéer? :)Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Jeg er vild med at katten er total kold og bare spiser videre! Freja var straks sprunget op og havde strøget et sandt Hans og Grethe spor af Whiskas ud over hele gulvet. :P

    SvarSlet
    Svar
    1. Kunne kun få ham til det fordi jeg smed godbidder i skålen :P Og var henne og feje det værste op omkring den, for tro mig der er også kattefodder i alle hjørner når han er færdig. *Hahahahah*

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)