Søndag og min 10ende bog i 2015

Har igen en af de dage hvor tiden bare er fløjet afsted. Har endnu ikke fået drukket te og haft fodbad og ansigtsforkælelse, men det kan være jeg gør det her inden sengetid. :P For jeg vil nå det i dag. Men jeg fik da læst en hel bog i dag. Det var "Four" i Divergent-serien. Altså den er som sådan ikke en del af serien, men det er en ekstra bog, som er skrevet fra Four's synspunkt og springer lidt fra hans tid inden sit skift og lidt af tiden efter. Lidt forvirrende læsning, men tænkte at jeg gerne ville læse den her efter jeg havde fået færdiggjort 1'eren, så den stadig var frisk i erindringen nu hvor det var den tid den handlede om. Men det betyder så at jeg nu kan komme igang med 2'eren. :D Perfekt timet nu hvor filmen også kommer i biffen i denne måned.

Som jeg også har fortalt tidligere, så er jeg ikke så begejstret over slutningen af denne serie, og det synes jeg gør det lidt svært at komme igennem dem, men nu er jeg kommet igang, så det ville være dumt at stoppe midt i det hele for at gå igang med nogle andre. Så skal lige have slugt de sidste 2 inden jeg kan komme videre med noget krimi. :)

Og så så også lige at denne bog bliver min 10'ende i år. Altså fra 1 Januar og til nu. Det er sku lidt vildt når jeg normalt ikke er en der læser så voldsomt meget. Jeg har tidligere kunne bruge mellem 1-2 måneder på at læse en bog, og nu har jeg læst 4-5 om måneden! Aih men det er sku lidt vildt synes jeg. Fedt, da mit mål er 15 bøger i 2015, og jeg allerede er 60% igennem det mål. :D Så det kan være jeg skal sætte antallet lidt højere. *Hehe*

Men det var det fodbad og ansigts-halløj jeg kom fra. Sidder også og håber lidt at dagen i morgen bliver en dag hvor posten kommer forbi og hvor træningen er hurtigt overstået om aftenen. For jeg har planer om at næste uge skal være "projekt-hår"-uge, hvor det skal ordnes i bunden og så bleges. Det er lidt nervepirrende at skulle tage sådan et stort skridt, men... går det galt, så har jeg en brun hårfarve på lager. :P Så helt galt kan det ikke gå når det hurtigt kan reddes igen. Men jeg er spændt.


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Vi er helt tosset med læsning! Så fedt at du får slugt flere bøger i år :D you go girl!

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)