Dagens Aftensmad - Grøntsagspasta

I dag besluttede jeg mig for at teste det grøntsags-pasta, som de har reklameret meget med i TV. Ville gerne have noget nemt, samt noget der kunne mætte, så valget faldt på dette. Pastaen blandede jeg med lidt andet grønt og noget kylling og det var virkelig lækkert! Det er ikke sidste gang at jeg smækker det sammen. Her får I lige en hurtig opskrift med billeder under. ;)

● Kyllingen skæres i tern og steges på en pande med noget tandoori masala krydderi.
● Imens skæres agurk, forårsløg, radisser og mozzarella i tern og smides i en skål.
● Lidt skiver brød smøres med noget hvidløgssmør og smides i ovnen i 5 min.
● Løg hakkes og koges sammen med pastaen i et lille minuts tid.

Det hele blandes til sidst sammen og serveres med det samme, da det ikke holder sig varmt ret længe. :) Nød det sammen med den BirkeBryg jeg er blevet så glad for. Den er stadig på tilbud til 10 kr i Føtex. Lækkert lækkert lækkert! Perfekt afslutning på en ellers så træls dag.Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Jeg er faktisk også blevet rigtig glad for de der grøntsagsbånd..
  Kan bedre li dem end almindelig frisk pasta..
  Jeg skal ha dem i aften med bacon, grøntsager og noget cremefine over.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. De er virkelig også gode! Mangler dog at prøve dem med blomkål. Den havde de ikke i Føtex da jeg var nede og handle. Desværre.

   Slet
  2. Dem har jeg faktisk heller ikke fået smagt endnu.. :P

   Slet
  3. Fandt dem i går, så nu skal det testes i morgen :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)