Sne?! Hvem bestilte sne?

Vågnede i morges ved at det trak sygt koldt ind af vinduet, og opdagede så at det sneede? WTF?! Hvem har dog bestilt det? Ikke at det gør mig noget, for jeg synes det er super hyggeligt, men skulle vi ikke til at have noget Forår? I don't get it. *Hehe* Men så er det da meget godt at jeg ikke behøver tage nogle steder i dag. Vil pakke mig godt ind i et tæppe og læse lidt. :D


Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Jeg har også smidt mig på sofaen med dynen og skal igang med en ny bog.. :D
  Håber du får en super dag <3

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejret er jo heller ikke rigtig til andet. :D <3

   Slet
 2. Øj, jeg blev SÅ irriteret, da jeg så det haha. Vil bare gerne have sol og varme nu :D
  - julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg vil også rigtig gerne have noget sol og varme snart. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)