Min første oplevelse med Dewey's Read-a-Thon

Jeg har været meget nysgerrig på Dewey's Read-a-Thon, siden jeg så flere og flere bloggere skrive om det. Dog troede jeg ikke det var noget jeg kunne deltage i, da jeg ikke er en bog-blogger, men Oktober sidste år sprang jeg alligevel med på vognen og deltog. Og jeg var positivt overrasket. Var især overrasket over hvor meget der blev gjort ved det, med alle konkurrencerne og heppen på dem der læste. Det havde jeg slet ikke forestillet mig. Desværre deltog jeg ikke selv i nogle konkurrencer, da jeg ikke kunne overskue ret meget andet end at læse og spise/drikke når det var nødvendigt. :P Havde svært ved at løsrive mig fra den bog jeg var igang med. Og nu læser jeg ikke super hurtigt, så ville gerne se om ikke jeg kunne læse bare én bog helt igennem på de 24 timer.

Men selvom jeg ikke var ret meget med til det ved siden af, så var jeg virkelig glad for at have deltaget, og det er helt klart noget jeg fortsat vil gøre fremover. Så jeg springer med d. 25 April også. :D Og jeg glæder mig. Er allerede gået igang med at planlægge hvilke bøger jeg skal tage frem, og hvad jeg skal have købt ind af snacks, drikkelse og mad til de 24 timer.

Jeg håber meget at vejret bliver varmt nok til at jeg kan sidde ude på altanen og læse. Jeg har nemlig fået lavet det super hyggeligt derude, og det ville være så lækkert at få brugt mit lille hyggehjørne. :) Så jeg krydser fingre for at det bliver muligt.


Translate posts in the bottom of my blog

11 kommentarer:

 1. Hvor er det hyggeligt at du vil være med :) Jeg skal også være med i år, så jeg er selv i gang med at planlægge mine 24 timer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så langt er jeg ikke kommet endnu, men håber jeg får det gjort i løbet af denne eller næste uge. :)

   Slet
 2. Åh, hvor skønt at du vil deltage! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. :D Elskede det i Oktober, så skal SÅ meget være med igen her i April :D

   Slet
 3. Hvor hyggeligt du også deltager!
  Jeg deltager også, og jeg glæder mig allerede :) <3

  SvarSlet
 4. Jeg ville faktisk også gerne ha været med i år, men vi skal på weekend ophold :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Aih men et weekendophold siger man da ikke nej til :D Håber I kommer til at hygge jer rigtig meget. <3

   Slet
  2. Jeg kom forresten i tanke om i går at vi altså burde lavet vores eget read-a-thon.
   Hvad siger du? det burde da kunne lade sig gøre? :D

   Slet
 5. Ej hvor ser det hyggeligt ud på altanen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig også glad for min forvandling derude. Nu håber jeg bare at vejret bliver godt nok til at jeg kan tilbringe lidt af mine 24 timer derude. :D Den nye altan skal jo indviees. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)