Goodiebox April 2015

Så blev det tid til at åbne op for denne måneds Goodiebox. Vidste dog godt hvad der var i, for jeg havde smugkigget lidt på de andres billeder på Instagram. Men det var da lækkert at der var nogle mærker man genkendte, og som man tidligere har været rigtig glad for. Det er så - efter hvad jeg har forstået - sidste gang at denne boks kun koster 139 kr om måneden, da de har hørt lidt på vores ris og ros og derfor vil prøve at gøre den mere attraktiv for os kunder. Derfor hæver de prisen så den fremover kommer til at koste 159 kr, og så skulle vi vist slippe lidt for alle de prøver vi ellers har fået meget i vores bokse. Så det ser jeg meget frem til.

Men jeg vil da lige remse denne boks indhold op for jer.

● Rituals Honey Touch Body Lotion - Her er et af de mærker som vi tidligere er blevet præsenteret for. Jeg ELSKER deres hand scrub og vil gerne have en ny og gerne stor tube af den. For den er virkelig lækker. Og denne gang har vi så fået en rigtig lækker body lotion med. Den dufter virkelig lækkert og så trænger den overraskende hurtigt ind i huden. Så man har ikke den der trælse fedtede fornemmelse efter påføring. GO RITUALS!!!!
Koster 135 kr for 200 ml (denne i boksen er en rejsestørrelse på 70 ml).

● MeMeMe Cherish Lip and Cheek Tint - Dette er noget som jeg faktisk aldrig har været den helt store fan af, da jeg ikke rigtig kan styre det. Det er meget vandet og det fungerer bare ikke særligt godt for mig. Dog vil jeg sige at jeg godt kunne finde på at bruge denne til læberne her til sommer. Den giver nemlig en frisk cherry farve. Den "bløder" dog en del, så jeg vil foreslå at man eventuelt bruger en lipseal eller andet til læberne inden brug. Men det er vel en smagssag. :)
Koster 69,95 kr for 12 ml.

● Eucerin Dermopurifyer Cleanser - Jeg har aldrig været den store fan af dette mærke, men det betyder ikke at jeg ikke får denne rensegel brugt. Det er nemlig en lille tube, så den er hurtigt brugt.
Koster 119,95 kr for 200 ml (denne i boksen er en rejsestørrelse på 20 ml).

● TRESemmé Perfectly (un)done Sea Foaming Spray - Jeg elsker TRESemmé, men desværre kan det til tider godt være lidt dyrt. Derfor har jeg ikke ret mange af deres produkter, men når man får sådan en lækker lille sag med som her, så bliver man altså lidt glad. Denne er så også bare perfekt her til foråret og til mit hår især. Jeg har nemlig lidt let krøl i håret, og der er denne som kaldt fra himlen. :) Dejligt. Kunne dog godt have brugt en full-size her, men... tja.. :P
Koster 89,95 kr for 200 ml (denne i boksen er en rejsestørrelse på 50 ml).

● DM Skincare Blue Clay Anti Cellulite - Dette er et mærke jeg tidligere har stiftet bekendskab med, men det har været en grøn muddermaske. Denne gang er det en blå muddermaske til BENENE! Yup. I læste rigtigt. Denne er til benene. Så det skal satme nok blive en speciel oplevelse. *Hehe* Den skal meget snart testes.
Koster 175 kr for 50 ml.

● GOSH Long Lasting Eyeliner Pen - Åhhh.... GOSH. I just love you! Alt med GOSH tager jeg imod med åbne arme. Det er virkelig et af mine favorit mærker og denne flydende eyeliner virker virkelig lækker. Den tørre utroligt hurtigt og er sort med sort på. Perfekt!
Koster 79,95 kr.

● Yves Saint Laurent Manifesto L'Eclat - Denne stod ikke engang på listen over produkter på kortet, men ikke desto mindre så er den rigtig lækker at få med. Det er selvfølgelig en prøve, men dem kan jeg godt bruge, da de er gode at have med i tasken. Og så dufter denne rigtig godt!Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)