Status på Projekt Stue

Jeg har ikke været meget hjemme de sidste par dage, men der er da sket lidt på mit stueprojekt alligevel. :D Fik dette TVbord op i fredags og allerede om natten fik jeg det sat på plads og gjort klar med ledninger og puttet alt mit skrammel i skufferne. :) Det var dog først i dag, at jeg fik fjernet det gamle og sat det ud på det første repos i opgangen. Det larmer som et ondt år når man kører det ned af trappen, så jeg må hellere få en til at hjælpe med at bære det resten af vejen ned på et tidspunkt. Men nu er det da væk fra stuen.

Her ser ret tomt ud og alligevel lidt rodet, fordi tingene stadig står stablet rundt omkring. Det bliver sådan i et par dage endnu, da jeg lige skal have solgt søjlerne i morgen og købt den nye rumdeler i løbet af ugen. Glæder mig virkelig til at få det hele ordnet. Det ville selvfølgelig være perfekt hvis jeg også havde fået fat i et nyt hvidt rundt spisebord med stole, men... tja... Det kommer forhåbentlig på et tidspunkt. Har stadig følehornene ude.

Men altså... Her ser I mit TVbord. Det er ret slidt og der mangler maling hist og her, men det er jo også godt brugt. Og til 150kr, kan jeg godt acceptere det. Er i hvert fald bare glad for at slippe for det skide badeforhæng jeg havde på det andet. :PTranslate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Hvor er det blevet fint og skønt at de lykkedes med det bord søde..
    Glæder mig virkelig til at se når du får det hele på plads.. :D

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)