Jeg MÅ have den på DVD!

Jeg tror ikke det er gået nogens næse forbi at bøgerne "Fifty Shades" har haft kæmpe succes, og at det gik lidt amok da filmen udkom i bifferne. Og jeg har været en del af det hele. Bøgerne, filmen, oplevelsen op til og efter. Det har været vildt og det har været fedt. Meget følelsesladet. Og nu kriller det helt i fingrene for at få fat i DVD'en. Den udkommer nemlig d. 19 juni! JAH!!! Jeg skal meget have den købt.

Folk der hverken har læst bøgerne eller set filmen har stadig den opfattelse af at det er ren porno, men der tager de meget fejl. Det er en meget dyb historie som spiller på alle ens følelser. Eller det gjorde den i hvert fald hos mig. Og ja der er da sex-scener, men det er ikke så detaljeret i filmen, som man måske godt kunne have tænkt sig. Men nu er det jo også en film, og synes de har gjort det ret godt og tonet det tilpas ned. Den kan ses af mange uden at man føler sig pinlig over den. Det er i hvert fald sådan jeg ser på den.

Da jeg gik og rykkede rundt på mine bøger i rumdelerne i går og fik disse i hånden, fik jeg en ustyrlig lyst til at se filmen igen. Jeg blev så rørt over handlingen i bøgerne og der er bare et eller andet over dem, som ikke kan give slip på mig. Kan ikke forklare hvad det er, men... jeg er virkelig glad for, at jeg faldt i fælden og kom igang med at læse dem.

Selvom der er tale om magtspil og måske til tider lidt vild opførsel, så er det en smuk kærlighedshistorie. En forstyrret ung mand, der er blevet "ødelagt" siden barndommen, kan ikke få følelser for andre mennesker. Han bruger derfor sine kræfter på at bygge en stor karriere op og bliver ekstremt succesfuld. Pludselig dukker denne almindelige og måske lidt kedelige pige op, og BANG! Så eksploderer det bare indeni ham og hans verden falder sammen. Alt det han kendte til virke ikke længere tilstrækkeligt, og så begynder den meget indviklede udvikling i deres forhold til hinanden. Det er nervepirrende og virkelig irriterende til tider. Men man kan sku ikke slippe det alligevel. Man vil bare have mere. :D Sådan har jeg det også med filmen nu. Jeg VIL have have mere, og jeg kan IKKE vente på at de sidste to bøger bliver filmatiseret. :P Så jeg skal igang med at udvide min samling af DVD-film. Disse skal selvfølgelig være en del af den, udover alle de andre jeg endnu ikke har fået købt. Det bliver rart!


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er pinefuldt at film 2 færst kommer i februar 2017!!!! :(

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)