Min Solbrille Samling lige nu

Ja jeg ved godt at jeg er en smule obsessed når det kommer til solbriller, men jeg kan altså ikke lade være! Jeg er helt tosset med spejlglas-solbrillerne i forskellige farver, og mangler også stadig nogle farver. Men jeg er faktisk begyndt at overveje om man skulle finde nogle mere.....normale solbriller også? Altså nogen der ikke har spejlglas og ikke er i aviator-stilen. :P

Det er i hvert fald det jeg går og overvejer lige pt. Men min samling ser altså sådan her ud lige i øjeblikket. Ja der er utroligt mange, men har det lidt med solbriller, som andre har det med sko (hvilket jeg egentlig også har det med sneakers) - at jo flere forskellige farver, jo bedre. Det skal jo kunne passe til lidt af hvert, ik? *Hehe*Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)