Nyt køb - Sommer Kjoler fra Solo

Undskylder de lidt dårlige billeder, men det er simpelthen blevet så mørkt, så det er det bedste jeg kunne klare. :P Og ja kunne godt have ventet til i morgen, men så er jeg bange for at jeg glemmer at vise jer dem, da de skal smides i vaskemaskinen inden jeg tager dem i brug. Men ville altså gerne lige vise jer mine fine nye sommerkjoler, som jeg købte i fredags, da jeg var i Svendborg og kom forbi Solo.

Jeg var jo bange for at de var ved at lukke helt, da det var de rygter jeg havde hørt, men de kunne så fortælle mig derinde, at det gør de ikke. Det er bare den øverste chef der går på pension, og så skal selve firmaet opkøbes af en anden. Det er også derfor at webshoppen er lukket ned og der er ½ pris på alt i butikkerne. :) Så det lettede lige lidt for humøret. Var jo bange for at de helt forsvandt. MEN! Så fik man da fornøjelsen af at benytte sig af deres skønne tilbud.

Der er mange trøjer og andre lækre ting, som jeg virkelig gerne vil have derinde fra, men måtte begrænse mig, da jeg ikke har finanserne til mere. Var så også tæt på at købe nogle af deres fede T-shirts med print, men så faldt mit blik på en lang grøn tie dye kjole. Genkendte ikke mærket, så troede faktisk ikke at det var en de solgte i Solo, men der var jeg heldig - for det gør de.

Jeg blev dog lidt trist da jeg så at det var en one-size, da det normalt ikke er noget jeg kan passe så, men jeg valgte at prøve den alligevel. Den sidder til oppe ved brysterne, men det gør mig egentlig ikke noget. Og så sidder de dejligt løst resten af vejen ned. De er nemlig syet så de falder super pænt på en og jeg er ret sikker på at de bliver det helt store hit her til sommer. I hvert fald for mig. Jeg kan ikke fordrage tøj der sidder tæt når det er varmt, for jeg bliver simpelthen klaustrofobisk. Så jeg valgte at købe 4. Ja jeg ved godt, at jeg kun har vist 3 her, men det er fordi min mor har købt den jeg havde i pink. :) Så jeg har disse 3 tilbage til mig selv. De kan bruges med eller uden et par lange/korte leggings. Alt efter hvad man mest er til. Måske endda nogle flotte strømpebukser!? :)

Som sagt så har de ½ pris i hele butikken, så disse var selvfølgelig også en del af det tilbud. De koster normalt 200 kr, men koster nu 100 kr stykket. Dét er fandme en god pris! :D


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

 1. Ej se nu, måske jeg er nød til i solo o prøve en.. du lokker..
  De ser super søde og lækre ud :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Sorry... Jeg synes i hvert fald at de er lækre.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)