Ting jeg tænker på at købe

Som overskriften lyder, så viser dette billede nogle ting, som jeg har tænkt meget over at skulle købe. Det er meget beauty-præget, men det er også praktiske ting. Dog er det hele stadig ret dyrt rundt omkring, men på Manillo.dk er det ikke så slemt.

De meget populære acryl-opbevaringer er ellers nogen jeg ikke har gidet kigge efter da de lige kom frem, men det er nok mest pga. prisen, men også fordi jeg faktisk ikke har nogle steder at have det stående. Men derfor er jeg alligevel gået hen og blevet lidt lun på dem. Også selvom man helst ikke skal lade sin makeup og lakker stå fremme så det kan blive ødelagt af dagslyset. Men det ser jo bare så fint ud når det står fremme i sådan et "møbel". :P

Derudover så har jeg forelsket mig lidt i den toilettaske I også ser på billedet. Min søster har en der minder om, og jeg synes altså det er skide smart! Ikke at jeg som sådan har brug for en lige pt, da jeg jo ikke rigtig er væk hjemmefra, MEN! Det kan jo være at jeg skal være det på et tidspunkt. :D Så den overvejer jeg ret kraftigt at se om jeg ikke kan få fingrene i.

Og nu hvor jeg har investeret i en smoothieblender, så er jeg virkelig blevet hooket på også at få mig en juicer. :D Og gerne en som den på billedet, da den ligesom min smoothieblender, laver juicen direkte i det glas man skal drikke det af. Minimalt med opvask og det er lige noget for mig. *Hehe* Men de er meget dyre, så det bliver ikke lige nu og her.

Sidst men ikke mindst, så har jeg virkelig forelsket mig i de paraplyer der ligner den på billedet. De er formet som en kubbel og så er de klare, så man kan se igennem dem. Skide smart! For uanset hvor meget det så blæser, så kommer regnen ikke ind i ansigtet på en. :D Så sådan en skal jeg have fundet. Så jagten er gået igang. :D


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)