Noget jeg gerne vil opleve inden jeg dør

Rigtig mange har åbenbart fødselsdag inden for en kort periode og det har fået mig til at tænke. Jeg fylder nemlig selv år om under en måned, og det er ikke noget der gør mig i et specielt godt humør. Jeg har ikke råd til at holde noget, jeg regner ikke med at få gæster, og det med fødselsdagsgaver eller andre overraskelser, skal jeg nok heller ikke regne med. Ikke at det er jordens undergang, men hvem kan ikke godt lide at der bliver sat lidt pris på en en gang imellem, og især op til ens fødselsdag?

Men som sagt, så fik det mig til at tænke. Hvad har jeg egentlig oplevet i mine 31 år? Har faktisk ikke oplevet ret meget. Der er måske én stor ting jeg kan skrive under på, og det er at jeg har fået lov til at opleve Skt. Patricks dag i Dublin. Men det er sådan set også det. Det er faktisk lidt sørgeligt at tænke på. Så jeg har tænkt over hvad jeg egentlig gerne vil nå at opleve inden jeg stiller træskoene.

Der er selvfølgelig en masse lande jeg gerne vil se og opleve. Jeg vil gerne prøve at blive forelsket og elsket oprigtigt tilbage igen bare én gang i mit liv. Sådan rigtig forelsket. Ikke bare sådan "Jeg savner en kæreste og er lidt lun på en person", men smask forelsket som i hjertet er på overarbejde, og drager har fundet tilflugtsted i ens mave- forelsket. Og så vil jeg - selvom jeg ikke er bidt af Disney - gerne prøve at opleve DisneyLand i enten Paris eller Californien.

Nogen der har været der? Og er det så fedt som det ser ud? :DTranslate posts in the bottom of my blog

5 kommentarer:

 1. Iih hvis jeg havde mulighed igen i pr, så ville jeg sgu gerne hygge om dig! Men maj måned er sgu booket op :/ for var vildt hygge at fejre dig sidste år! Og skal nok snart tage mif sammen til den tur til faaborg haha!

  Mht Disneyland, så var jeg i den i Paris da jeg var 10 år og jeg var helt skudt! Det er så fedt og ikke bare fordi jeg var 10 og elsker disney, ment det er utroligt flot!!:)

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk været vi Disney Land Paris og det var en oplevelse for livet.
  Vi var der kun i en enkelt dag og jeg tror faktisk det tager 3 hele dage at se det hele..
  Men som sagt en stor oplevelse og jeg gad godt tilbage en dag og se det igen. Der er nok sket meget siden jeg var der. Kan faktisk ikke engang huske hvilket år det var.

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)