Sikke en skøn Weekend - Og uge der kommer

Synes godt nok at weekenden er gået stærkt, men sådan er det, når man stort set ikke er hjemme og er sammen med familien alle dagene. Og det har været skide hyggeligt. :D

Jeg havde egentlig planlagt en dag hjemme i går, da jeg gerne ville have gjort rent og gjort klar til denne uge, men midt i rengøringen bliver jeg spurgt om ikke jeg kiggede ud forbi mine forældre. Min far var nemlig blevet udskrevet fra sygehuset og var på vej hjem. Så jeg stoppede med det jeg lavede og greb min cykel og kom afsted. :) Min søster havde så bagt boller og kanelsnegle og der skulle så rigtig hygges med det og varm kakao. Se det siger man da ikke nej til. MUMS!
Blev også derude og spiste med om aftenen og kom derfor lidt sent hjem. Men det var stadig lyst, så jeg kunne lige få ordnet lidt oprydning inden jeg fik besøg i dag.

I dag kom jeg så lidt sent op, fordi jeg lå og læste i nat. Men jeg skal da lige love for at jeg vågnede i badet. Vi havde INTET varmt vand! Så det blev en meget hurtig hårvask og en truckervask af resten af kroppen. Hader når det sker. Føler mig på ingen måder ren efter sådan en tur. Men fik kæmpet mig igennem det.
Derefter gik turen ned forbi banken med pas og sygesikringsbevis, ned forbi Jysk for at tjekke op på rumdeler og lidt nips og så hjem igen. Jeg skulle nemlig have en kvinde forbi der skulle købe mine søjler. Og jeg skal da lige love for at her er tomt uden dem nu. *Hehe* Og kommer nok til at fortryde at jeg har solgt dem, men når den nye rumdeler kommer hjem og bliver sat på plads, så ville jeg ikke have plads til dem alligevel. Så jeg håber bare at de kommer et sted hen hvor de kommer til at stå og pynte rigtig fint. :)

Jeg mangler så det sidste af rengøringen, men det bliver ordnet i morgen. Og så skal jeg ned og hente rumdeler om eftermiddagen. Skal så nok bruge en del tid på at samle den og rykke rundt på bøger osv, men jeg glæder mig til det bliver færdigt. Og I skal nok få billeder af stuen når jeg er færdig. Der skal vist også snart opdateres inde under siden med billeder af hjemmet. For både køkkenet, altanen og så snart stuen har ændret sig siden de billeder blev taget. Så det kunne være jeg får taget dem i løbet af ugen.

Nå... men jeg vil gribe min bog, læne mig tilbage i sofaen og læse lidt. Sov godt når I kommer så langt folkens.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)