Endnu et Shamballa Armbånd til min samling

Jeg har faktisk kun tre af disse shamballa armbånd, og det er virkelig ikke særligt mange, når man tænker på hvor lækre jeg synes de er. Og det er kun to af dem jeg faktisk synes om. Min samling burde være meget større, men! Nu har jeg fået endnu et til min samling, og dette synes jeg er super lækkert. Det er tyndere end de andre jeg har, og det er et kæmpe plus i min bog. De kan nemlig godt blive for store og klodsede at have på, og man skal jo gerne have et par stykker på af gangen for at det ser pænt ud. Så hvis man har dem i den størrelse det nye her har, så er det efter min mening perfekt.

Dette armbånd er blevet fundet på Gemstone.dk og er det armbånd der hedder Bovem derinde. Det er med sølvstensperler og nogle andre perler der har en form for olie-effekt. Dog ikke så meget, men det kan godt anes. Og det er også over i den grå genre, som jeg åbenbart har et eller andet for, for de andre jeg har er også i den farve. *Hehe* Burde måske finde nogen i andre farver også. :P Men jeg er i hvert fald super glad for dette.

Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)