Gør Sætningen Færdig TAG #13

Det er ved at være længe siden jeg har lavet et "Gør sætningen færdig"-tag, så det laver jeg i dag. :) Har en hygge-dag herhjemme og prøver på at slappe af. Jeg er stadig syg, og er blevet snotforkølet igen. Pænt irriterende. Men må bare lave mig en masse varmt at drikke i dag, og så ellers bare putte godt under et tæppe. Og selvfølgelig hygge med dette indlæg.

Jeg har især grint af sammen med min søster i denne weekend. Vi har hygget med ansigtsmasker og andre hyggelige ting. Savner hende til hverdag, så når hun endelig er på "ferie" på Fyn, så tilbringer jeg gerne en masse tid sammen med hende.

Jeg har kunne blive helt varm indeni når jeg læser de søde beskeder jeg får en gang imellem her på bloggen og på mailen. Det er normalt ikke noget der sker så tit, men når det sker, så varmer det virkelig om hjertet. At der rent faktisk sidder nogen derude på den anden side af skærmen, som vil mig det godt, og som synes det jeg laver er en inspiration for dem. I får mig virkelig til at smile over hele femøren og det gør bare, at jeg får mere lyst til at forkæle jer som besøger bloggen.

Jeg har brugt meget tid på at køre til lægen, være på sygehuset og ellers bare være skide nervøs for om mine anstrengelser overhovedet bærer frugt. Jeg er bange for at jeg ikke får lov til at komme videre på det område, men håber snart at få svar på det. Selvom jeg gruer for det møde jeg skal til, men... må bare slå hårdt nok i bordet.

Jeg har drukket meget varm kakao på det seneste. Faktisk så meget at det ikke smager specielt godt længere. Det er måske tegn på, at jeg skal finde noget te i stedet det næste stykke tid. :D

Jeg har følt mig bedst tilpas når jeg har været hjemme. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, når man kender mig. Jeg er faktisk ikke så social som jeg virker som. Jeg har det bedst alene, hos mig selv og med ting der interesserer mig. Føler faktisk at andre mennesker dræner mig for energi. Det er ikke alle der er lige drænende, men... jah... Jeg er sku nok ved at være en enspænder. Og jeg har det ganske fint med det. :D Ses med folk, når jeg føler behov for det, og ellers så lader jeg op, så jeg er klar til at være sammen med andre igen. Lyder sikkert langt ude for folk der ikke har det på samme måde, men.. sådan har jeg det altså.

Jeg har især følt mig rigtig godt tilpas når jeg putter sammen med Prinsen. Han har været overdreven kælen og puttesyg nu her imens jeg er syg. Som om han kan mærke at der er noget galt. Han er sku dejlig. :D

Jeg har endelig haft årets første grill-aften og har nydt noget lækker grill mad sammen med familien. Det med at grille sker ikke så tit, nu hvor jeg bor hos mig selv. Jo jeg har da en grill, men jeg er ikke meget for at stå for det selv. Såå.. det sker kun når jeg kommer ud til de gamle, eller hvis jeg spiser hos andre der griller.

Jeg er for tiden syg (som jeg også nævnte lige før), og det er virkelig belastende. Ville så gerne nyde det gode vejr vi har haft, men jeg tør ikke rigtig sidde udenfor, da det mindste træk kan gøre det værre. Så jeg håber snart på at blive helt rask, og at vejret selvfølgelig bliver super lækkert, så jeg kan komme ud og sidde. :D

Jeg skal blive bedre til at lytte til min krop. Det får jeg at vide flere steder fra, men det er bare skide svært når man ikke får lov til at gøre det der er bedst for en selv. Folk der ikke har stået i samme situation vil ikke kunne forstå det, og så bliver det svært at acceptere det. Så jeg kæmper. Jeg kæmper virkelig.

Mit køleskab er for tiden fyldt med luft, øl og grøntsager. Har ikke været så meget hjemme, så har ikke rigtig haft så meget mad deri. Men det ændrer sig nok her de kommende dage, hvor jeg igen spiser hjemme.

Jeg har leget meget med mine kuglepenne på det sidste. Derfor har jeg også fået arbejdet lidt videre på mine zentangles/zendoodles bag i min kalender. Overvejer at gå over til at lave noget på nogle små kort og måske endda på A4-ark, da der efterhånden er nogle stykker der har spurgt om jeg kunne tænke mig at tegne noget til dem. Så hvis jeg finder roen og tiden til det, så kan det måske godt blive mit næste projekt.

Jeg elsker de ændringer jeg har lavet i stuen. Også selvom rumdeleren fylder en del mere end mine søjler gjorde. Men nu er der plads til en del flere bøger og dét er sku lækkert. :D Og så bliver det også bare mere og mere hyggeligt ude på altanen. Er så glad for at jeg har ændret lidt derude også.

Jeg læser langt om længe "Maze Runner"-serien. Har haft den stående i reolen længe, men ikke rigtig haft mulighed for at få den læst, da jeg har været igang med andre serier. Men nu er det endelig blevet tid til den. Og så er det bare igang med at jage efter flere gode bøger.

Det der har kunne hyle mig ud af den har været alle de krav og forventninger der er til mig. Folk river i mig fra alle retninger, og det er ikke alle der kan acceptere det der bliver sagt hos de andre. Lægen beder mig om én ting, som kommunen ikke kan acceptere og kræver så noget andet af mig, som en tredje part så fraråder mig da jeg ikke er klar til det de andre beder mig om. Det er på ingen måder noget der forbedre på mine forskellige problematiske situationer. /:

Min weekend ville blive perfekt hvis.... Den har faktisk været perfekt. Hygge sammen med familien. Lige hvad jeg havde brug for.

Vejret har været nogenlunde godt, men ikke godt nok. Ser frem til at det bliver en smule varmere, så jeg kan komme ud og sidde på altanen og nyde aftensolen og komme ned og sidde på græsset og få lidt farve på den gennemsigtige krop.

Det der har kunne få mig helt op i det røde felt er løgne. Skrevne løgne, sagte løgne og bare i det hele taget folk der lyver for at pynte på en historie eller for at virke mere interessant. Hvad fanden regner de med at få ud af det? Det er jo ynkeligt!

Jeg håber at den kommende uge bliver god. Også selvom jeg har nogle dage der bliver knapt så sjove, men håber at jeg til trods for dem får nogle dage jeg kan nyde.

Jeg ønsker jer alle en fortsat god søndag. :D


Translate posts in the bottom of my blog

1 kommentar:

  1. Jeg synes du er blevet super godt til at udtrykke dig og acceptere hvad du kan, vil og har brug for. Det virker langt mere konstruktivt nu, end du før har været.. Jeg elsker at vi kan ses når der er overskud og kræfter til det, men elsker også at der ikke er nogen forventning om at det er noget vi skal hele tiden. Det er okay at sige fra og acceptere at vi er nogen, der ind imellem bare har brug for tid til at lade op og være os selv.

    Super godt indlæg..
    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)