Hjemmeside ændringer og lidt Irsk Bog-kærlighed

Har en af de dage hvor jeg spørger mig selv "Hvad har du egentlig lavet i dag?" og jeg ikke har noget svar til det. Jeg fik ikke lavet den "spa"-dag jeg gerne ville, da jeg kom til at sidde og arbejde lidt med noget HTML og CSS til bloggen, og det forsvandt der nemt 5-6 timer på (hvis ikke mere). Så jeg føler ikke rigtig at jeg har fået nået det jeg gerne ville. Men det vil jeg tage revanche for nu. Hele min aften skal stå på forkælelse og hygge. Basta! Så dette bliver det sidste indlæg for i dag - I think. :P

Som sagt så har jeg siddet og ordnet lidt på bloggen, og har fået lavet så rettelser, justeringer og fjernet og tilføjet forskellige ting. Jeg er næsten tilfreds nu, men der mangler lige én ting, som jeg simpelthen ikke har kunne finde en nyttig hjælp til her på nettet. Så nu skal jeg have fundet en der kan trylle lidt med noget CSS, som kan lave noget der kan gøre det jeg ønsker.

Jeg har smidt mig i sofaen nu efter at have spist og taget opvasken. Har taget lidt guf frem, og jeg overvejer at lave mig selv et fodbad og en kop varm kakao. Jeg har også taget en ny bog frem, da jeg er blevet helt færdig med "Maze Runner"-serien i nat. Så nu står den på tudebogen "PS: Jeg elsker dig". Så nu skal jeg bare hygge mig. :D Bliver rart.

Jeg smutter. Ha' en fantastisk lørdag aften alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)