Søndag Morgen - I Sengen

Det er Søndag og det giver god mulighed for at ligge og slumre den lidt i sengen hele morgenen og formiddagen. :D Det var hvad Prinsen og jeg gjorde i dag. Fik skannet reklamerne igennem og fik læst lidt mere i min bog imens vi puttede. Det er sku så hyggeligt når der er tid til den slags. Men for ikke at ligge derinde hele dagen, så blev vi nødt til at kravle ud fra dynen.

Vi er dog ikke nået ret meget længere end til sofaen og et tæppe. :P Badet kalder stadig på mig, så det er nok det næste på min to-do-liste for i dag. Og så vil jeg satme have den spa-dag som ikke blev til noget i går. Ville have hygget om aftenen, men så stjal noget andet min opmærksomhed, og jeg kom derfor aldrig længere end til tanken om fodbad, ansigtsmaske osv. Så det bliver i dag. Basta! Og så skal der læses en masse. Måske laves lidt kreativt i læsepauserne, men primært skal der læses.

Og apropos kreativt, så bestilte jeg noget hjem i gåraftes som skal bruges til en kreativ DIY jeg vil dele med jer her på bloggen. Skal dog lige have det testet af først inden jeg begiver mig ud i det endelige projekt, men håber det bliver rigtig godt. Der er dog en lille måneds ventetid på noget af det, så det er sku lidt irriterende, men forhåbentlig finder det lidt hurtigere frem til Danmark. :D Jeg glæder mig i hvert fald til at komme igang. Og så håber jeg at mit strygejern - som jeg aldrig har haft i brug - virker når det skal bruges. :P

Nå.. Jeg vil komme igang med min spa-dag-to-do-liste. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)