Det er en god Fredag alligevel

Ahhh... Dagen startede stille og roligt ud med en gang lækker morgenmad. Det trængte jeg virkelig også til, da det har været en rigtig dum nat med ustabil søvn. Jeg har vendt og drejet mig flere gange og bare ikke kunne finde ro. Så da jeg endelig stod op, besluttede jeg mig for at jeg gerne ville starte dagen ud med noget lækkert. Det blev så til lidt yoghurt, pandekager og is-koldt mælk. Lige hvad jeg havde brug for. :) Og så skulle der planlægges hvad jeg skulle nå i dag.

Dog har jeg ikke kunne nå alt det jeg gerne ville, for igen igen igen i dag stod vi uden internet. Og vi er hundrede der har klaget til Stofa og selvom det har stået på i flere år, men slemmest den sidste uges tid, så gør de ikke en skid for at holde på os som kunder. De er skide ligeglade. Lorte firma. Men der er huller en gang imellem hvor vi kan være på i 20 sekunder, så det er bare med at sidde klar når de kommer. Dog virker det som om der er lidt net her til aften, så det er bare med at få lavet lidt. Så må aftensmad osv lige vente lidt.

Derudover så har jeg været nede forbi mine forældre og kigge nu hvor de ikke er hjemme og fået handlet lidt på vej hjem, og så endte jeg med at stå og snakke med forskellige naboer i et par timer. Jaaahhh... Sådan er det sku at bo her. *Hahahahaha* Man skal ikke have for travlt, for det tager sku tid at komme forbi alle de snakkende mennesker. Og nu har naboen også fødselsdag, så der er ekstra mange mennesker i dag. Og hun skal holde noget fest i aften, så jeg tager nok en lang aften med en god bog eller noget på sofaen. :) Det skal nok blive hyggeligt nok.

Nå... Men den aftensmad skal snart påbegyndes, ellers får jeg ikke noget at spise i dag. :D Ha' en skide god start på weekenden fokes!

Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)