Tester: Skin Doctors - Zit Zapper

Jeg er til trods for mine 30+ år stadig en af dem der slås med en træls teenager-hud der blomstrer med bumser og urenheder i huden, og det er pænt frustrerende at jeg ikke kan gøre noget én gang for alle for at slippe for det. Men så længe jeg har så fedtet hud som jeg har, så er det desværre noget jeg må leve med. Men det betyder dog ikke, at man ikke kan finde noget der kan hjælpe en smule på problemet. Jeg har i mange år brugt zit-zappere af forskellige mærker, og nogen virker bedre end andre, men de har alligevel hjulpet lidt.

Jeg var lidt usikker på denne i starten, men det var mere på grund af duften på den, for den minder mig om noget som jeg har brugt da jeg var teenager. Jeg kan ikke huske hvad det var, men duften er den samme og tror ikke det er de mest positive minder det vil fremkalde hvis jeg finder ud af hvad det var, men et eller andet desinficerende må det have været. Så jeg tænkte, at den da skulle have en chance. Så jeg har nu testet denne Zit Zapper fra Skin Doctors i noget tid.

Det er jo så meningen at man skal bruge den lige inden man går i seng - altså duppe den på de problem-områder man har. Og første aften var jeg meget spændt på at se om den overhovedet ville gøre noget natten over. Morgenen efter kunne jeg se en smule forbedring, men ikke nok for min smag. Men efter nogle dages brug, så blev det bedre. Og jeg må sige at jeg er blevet ret glad for den. Lige så snart jeg kan se en dæmon så får den en gang med denne zit-dræber og så er den formindsket meget efter nogle dage. Dét er altså skønt! Dog får den ikke fat i dem der sidder dybt, men det havde jeg heller ikke forventet af den. Så den bliver en tro følgesvend fremover. Også selvom duften af den ikke er særligt god, men sådan er det jo ofte med ting der virker - det enten smager eller dufter ganske forfærdeligt. :D

Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)