Vis mig/os Dit Smukke Hjem!

Synes du selv at du har et lækkert hjem/værelse? Har du en bestemt stil? Vil du gerne dele ud af din inspiration og indretningsvalg? Så vil jeg blive rigtig glad hvis du kunne tænke dig at dele lidt billeder af dit hjem her på bloggen i form af et gæsteindlæg. Har spurgt i et indlæg før, men ved ikke om mine egne billeder tog lidt for meget af fokus på teksten, så nu prøver jeg igen. :D

Vi kan alle godt kan bruge lidt inspiration til indretningen i vores hjem en gang imellem, og hvad er mere oplagt end at få den fra forskellige bloggere eller læsere hos bloggerne? Så jeg vil gerne "låne min blog" ud til dem af jer, der gerne vil dele ud af jeres smukke hjem og indretnings idéer. Og alle er velkommen - lejlighed eller værelse, begge dele er fint. :)
Hvis du skulle have lyst til at være en del af dette, så smid mig gerne en mail på gizzerdk@gmail.com, og så vil jeg sende lidt mere information til dig. Håber der er et par stykker der er frisk på dette, for jeg elsker selv at se billeder af hvordan folk har indrettet sig. Kom frisk!
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)