Hvad er der i min taske?

For ikke så mange dage siden viste jeg jer hvad jeg har i min træningstaske - i dag er det blevet tid til at se hvad min alm. håndtaske gemmer på. Og det er ikke så lidt kan jeg så fortælle jer. Jeg blev selv overrasket da jeg skrev det op, men jeg vil ikke undvære noget af det, da jeg på den ene eller anden måde vil få brug for de ting på et tidspunkt. :) Og her er listen:

● Solbriller
● Kamera + Taske
● Lipgloss
● Lommetørklæder
● Min kalender + Kuglepen
● Håndsprit
● En bog
● Vådservietter
● Vandflaske
● Nøgler
● Mobiletui til mobilen
● Min Pung
● iPod + Høretelefoner
● Trusseindlæg
● Læbepromade
● Powerbank + Oplader
● Mundskyl
● Tyggegummi
● Håndcreme
● Spejl
● Tandstikker
● Smertestillende
● Parfume + Deodorant

Det er hvad der befinder sig i min taske lige nu. Det kan selvfølgelig variere alt efter hvilken taske jeg vælger at tage med mig, men dette er hvad der er i den store taske lige nu. Skal jeg have en mindre med mig, så tager jeg det med der kan være i den mindre, og så efterlader jeg resten i den store. Og skal jeg være væk en stor den af dagen, så skifter jeg til en større taske og tager min notebook med samt nogle andre praktiske ting. Så det kan som sagt variere meget. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)