Online Billed Redigering - PIXLR

Jeg er bloggeren der godt kan lide at tage billeder alle steder og i alle situationer, og jeg vil gerne have mulighed for at smide et vandmærke på dem, inden jeg smider dem på bloggen. Jeg oplever nemlig ret ofte at folk stjæler de billeder jeg ikke sætter vandmærke på, så det er vigtigt for mig at det bliver gjort. Men det kan være svært hvis ikke jeg har min computer med, hvor jeg har Photoshop på, så jeg har været på udkig efter noget som jeg kan bruge i stedet for. Og så ville det også være rart at kunne gøre billederne sort/hvide eller måske ændre lidt på skarphed og kontrast osv. Så det skulle enten være noget jeg kunne downloade på den computer jeg kan låne mig frem til, eller måske endda noget online på nettet, og det er netop hvad jeg har fundet. Og så minder det utroligt meget om Photoshop, så det er jo bare en kæmpe bonus!

PIXLR Editor er et online redigeringsprogram, og det har utroligt mange funktioner, som er uundværlige for billedredigering. Man har selvfølgelig ikke alle de funktioner som man har i Photoshop, såsom egne personlige brushes osv. Dét er så en af de ting jeg gerne ville have, men da det kun skulle være for at lave mit vandmærke, så har jeg en anden måde at gøre det på og derved løse det problem. Jeg gemmer nemlig bare selve vandmærket i sin egen fil, og smider den så ovenpå i et layer ovenpå billedet i dette program. Og når jeg gemmer det hele på Dropbox, så har jeg adgang til det uanset hvor jeg befinder mig. Skal selvfølgelig have det lagt over på den computer jeg sidder ved, men det er ikke det største problem.

Jeg er virkelig glad for at jeg tog mig sammen til at finde dette onlineprogram, for det vil betyde rigtig meget fremover og så behøver jeg ikke slæbe rundt på min computer hele tiden. Det holder den heller ikke til i længden. Kan nøjes med at tage den lille notebook med, hvis ikke jeg har mulighed for at låne en computer der hvor jeg så befinder mig. Dét er sku lækkert! :D Så nu behøver det ikke nødvendigvis være mobilbilleder I får på bloggen når jeg ikke sidder hjemme. Selvfølgelig vil der fremover stadig komme billeder fra mobilen på bloggen, men måske ikke nær så mange som der før har været.

Men jeg håber da, at dette også var noget I kunne bruge. Jeg tænkte i hvert fald at der nok skulle være nogen af jer derude der kunne dette tip, og derfor ville jeg gerne dele det med jer her på bloggen. Og så er det jo lækkert hvis ikke man selv sidder med Photoshop på computeren - der er dette jo et virkelig godt alternativ.
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)