Open-By-Night i morgen - Skal jeg tage afsted?

Dagen i dag har været sådan lidt i tåger. Har skulle nå en masse, men kan ikke huske om jeg har nået det hele og hvad jeg faktisk har nået. Og hvad dælen har jeg i det hele taget lavet? Jah.. Det er faktisk lidt væk. Dagen er bare forsvundet så hurtigt og jeg føler lidt den slet ikke har eksisteret. Men det er helligdag og det er måske meget godt. For så er der da ikke nogle vigtige aftaler eller møder jeg er gået glip af. :P Så jeg tror måske bare jeg skal være glad for at det ikke er værre end det. Så nu skal jeg bare se frem til weekenden.

Der er Open-By-Night her i Faaborg i morgen, og jeg ved ikke helt om jeg tager ind til byen og nyder lidt live-musik, en fadøl og måske kigger lidt i butikkerne nu hvor de har længe åbent. Det er måske også bare lidt kedeligt at tage derind alene, men... jah.. Nu må vi se hvad jeg beslutter mig for. Kommer nemlig også helt an på vejet og hvordan humøret er i morgen-aften.

Men jeg vil læne mig tilbage i sofaen nu med min bog og læse lidt. Har ikke fået læst ret meget siden jeg tog hul på den, og er også mange dage bagud med mine serieafsnit, men de løber heldigvis ingen steder. Så har jeg lidt jeg kan hygge med lørdag i det mindste. :D

Kan I nu sove godt når I kommer så langt. ;) Nat nat!
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)