Tid til at tage grillen frem

Vi har her i boligbloggen hele vinteren snakket om at nu skal vi satme ned og grille her til sommer. :D Det var ikke noget vi fik gjort så meget sidste år, men det er også mere fordi folk pludselig flyttede og det hele blev meget forvirrende. Plus at jeg skulle opereres, så jeg kunne ikke rigtig deltage ret meget hvis det var. Så det blev ikke det store grill-år sidste år. Men i år vil vi virkelig gerne udnytte at vi har et græsareal, og at der er kommet mange nye beboerne til, som vi selvfølgelig gerne vil have indviet i vores fællesskab. Så nu skal der arrangeres lidt forskelligt.

Vi har dog desværre ikke den helt store grill-samling. Ville gerne have en som mine forældre har (den I kan se på det øverste billede), men de er jo ikke helt billige. Og så har jeg jo min egen lille Weber Grill, men det er jo også begrænset hvor meget der kan ligge på den, samt at jeg ikke er meget for at låne den ud til folk, da jeg ikke rigtig kender dem.

Så vi skal se om vi ikke kan få gas-grillen, som viceværten satte ned til græsset for nogle år siden, til at virke. Vi har så overvejet at kigge forbi hos XL-BYG, for at se om de måske ligger inde med de ting vi mangler. Jeg har ikke selv en skid styr på det, men... synes da det er super hyggeligt at forberede sådanne nogle ting alligevel. Er nemlig ret sikker på at det nok skal blive super hyggeligt, hvis der er opbakning til det i blokken her.

Vi mangler altså også noget at lave sammen, så hvis dette kunne blive sat igang, så ville det være lækkert. Og så kunne vi måske samtidig med få lavet os den lille terrasse som vi har ønsket os så længe. Vi har lidt fliser, men vi skal se om vi kan finde nogle flere. Det ville i hvert fald gøre haven mere brugbar og mere hyggelig. Men nu må vi se hvor stor opbakningen bliver. :D
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)