Hvad der er i min træningstaske

Det er ved at være længe siden at jeg har haft et "What's in my...."-indlæg, så tænkte at det var på tide at jeg skrev et. Denne gang er det indholdet af min trænings-taske vi skal kigge på. Nu er jeg ikke en der går vildt meget op i det med træning osv, men da jeg alligevel skulle pakke den så den er klar til brug i løbet af ugen, så tænkte jeg at jeg jo lige kunne vise hvad jeg har med når jeg tager afsted.

Nøgler har jeg altid i jakken, så de er ikke vist her på billedet, men det jeg derimod har i tasken er følgende ting:

● Korte leggings
● BH + SportsBH
● Strømper
● En top og en løs T-Shirt
● Træningshandsker
● Sneakers
● Deodorant
● Tyggegummi
● Læbepromade
● Håndklæde
● Vandflaske
● Lås til skab
● MP3-afspiller + høretelefoner
● Mobil i etui + Medlemskort til centeret
● Træningsplan
● Muskel-creme til ømme muskler

Det er så indholdet af min taske. :) Og nej jeg har ikke shampoo og sæbe osv med, da jeg ikke bor særligt langt fra trænings-centret og for at være ærlig, så bryder jeg mig slet ikke om at gå i bad med andre, så jeg gør det derhjemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)