Strand Produkter fra Yves Rocher

Strand-temaet fortsætter, og da jeg så disse fine ting hos Yves Rocher tænkte jeg at det jo bare var perfekt timing. Håndklædet er super fint og vil passe rigtig fint ude på badeværelset og i samme "serie" var der så lige en lille strandtaske og noget shower gel med en virkelig skøn duft. Jeg mangler ikke shower gel, men det er nu meget rart at have lidt forskelligt at vælge imellem, og denne er som sagt en virkelig lækker duft, så er glad for at jeg bestilte dem med.

Derudover så er jeg jo ret glad for ansigtsscrubs, og synes faktisk det er rart at kunne skrubbe lidt af det tørre hud ved min psoriasis af i badet. Så jeg valgte at bestille to med hjem denne gang også - en gentagelse fra sidste gang og så en ny slags, som jeg endnu ikke har prøvet. Så jeg glæder mig til at få den prøvet. Men ja.. Alt i alt nogle ret lækre ting. :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)