Goodiebox Juni 2015

Puha... Har siddet længe og stirret på kladden til dette indlæg. Jeg ved virkelig ikke om jeg skal grine eller græde. Jeg blev så glad for og forelsket i den sidste boks og så sender de denne denne gang. Ja jeg er sku ærligt talt ret skuffet. De giver besked om at prisen stiger og at de derfor vil undgå alle de små prøver og rejsestørrelser så vidt muligt. Ja ved godt at der er 3 fullsize-ting med i denne boks ud af de 5 ting, men helt seriøst... De ting er jeg så virkelig ikke særligt begejstret for. Jeg ville hellere have haft fullsize i solcremen og mascaraen, da det er noget man bruger en del af, og så måske rejsestørrelse i de andre ting. Solcremen kan jo kun række til én eller to sølle gange hvor hele kroppen skal smøres ind! Nå.. men selvom jeg virkelig ikke er glad for denne boks, så kommer her en liste over indholdet alligevel.

● MayaWater Facial Mist - Vi har fået en facial mist før, som jeg gik hen og forelskede mig i, men denne... jeg ved ikke lige om det bare er min eller om det er meningen, men den lugter virkelig ikke særligt rart. Den lugter lidt muggen faktisk. Og den skulle kunne holde sig til Marts 2016. Men den får jeg så ikke brugt.
Koster 250 kr for 150 ml

● Benefit Cosmetics They're Real! Mascara - Denne havde jeg glædet mig helt sindsygt meget til at få, men hold da nu op hvor blev jeg skuffet over at se at det var en rejsestørrelse. Jeg havde fået så meget mere glæde af den i en fullsize, men det mente de så ikke at vi fortjente. Men er da super glad for at de har fundet det mærke frem til boksen. Og jeg knus-elsker børsten på mascaraen. Spidsen er virkelig skæg og den giver en mulighed for at få de der små irriterende vipper med, som man normalt ikke kan fange.
Koster 210 kr for 8,5 gr. (denne i boksen er en rejsestørrelse)

● The Body Shop InstaBlur - Hvorfor kunne vi ikke have fået porefessional i stedet for? *Hahahahah* Aih jeg brokker mig ikke. Bruger ikke rigtig disse, da jeg ikke synes de virker - overhovedet. Men det er nok fordi jeg har så fedtet hud som jeg har. Men vil da teste den alligevel, for hvem ved?! Måske denne langt om længe er den rigtige og faktisk virker?
Koster 185 kr for 25 ml

● EtrêBelle Sunscreen SPF 30 - Her tabte jeg tråden. Hvorfor sende sådan en lille tube? Der er jo ikke ret meget i sådan en, og som plussize-pige, så går der altså en del mere til for at smøre hele kroppen ind, så man er heldig hvis der er til et par gange i sådan en tube. Og når den ikke er dyrere end den er, hvorfor så ikke lade denne være en fullsize? Ja jeg forstår det ikke. :P
Men jeg må sige at jeg er ret imponeret over lige netop denne solcreme. Jeg kan ikke fordrage når solcremer klistrer og det synes jeg størstedelen gør, men denne føles ikke sådan og bliver super hurtigt absorberet i huden. Jeg kan ikke forklare det, men det føles ikke som en solcreme eller creme... det føles som om man bare tilføjer huden en smule fugt og så forsvinder den der creme-følelse igen. Som om man ikke har smurt noget på men mere som om man lige er hoppet ud fra badet og er blevet tørret. I ved den der fugt-fornemmelse i huden man har derefter. Det er den fornemmelse jeg sidder med efter at have brugt den. Så jeg er fan. Ville dog igen ønske det var en fullsize. :D
Koster 99 kr for 75 ml (denne i boksen er en rejsestørrelse)

● Gold Tattoos - Disse er jeg nok mest skuffet over. Det er seriøst de grimmeste (efter min mening) ud fra alle dem der er blevet sendt rundt. Har set nogen virkelig smukke nogen som ikke nødvendigvis er disse "bånd" og dem ville jeg virkelig gerne have haft i stedet for. Disse får jeg aldrig brugt. Så dem er jeg virkelig ked af at have fået i min boks.
Koster 50 kr pr. ark

Så som I nok kan høre, så er jeg på ingen måde imponeret over denne måneds boks. Der er måske et par ting i jeg synes rigtig godt om, men så falder begejstringen også da de så kun er i rejsestørrelser. Øv øv øv med øv på. Men det hjælper lidt på det, at jeg har vundet endnu en af maj-boksene, så jeg får dobbelt op på de sygt lækre ting der var med i den. Glæder mig meget til at modtage den Goodiebox. :D Og så håber jeg lidt af neglelak, øjenskygge og shampoo/balsam er lidt andre end dem jeg fik i min egen. Det ville være lidt surt at få dobbelt op. Krydser fingre!

4 kommentarer:

 1. Jeg er meeega glad for den boks! Det eneste jeg ikke får brugt er nok de der tattoos..
  Jeg er vild med den støvede mist, og cremen er vel til ansigtet?
  Når man ser på priset på produkterne synes jeg virkelig det er meget for pengene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Cremen er til ansigtet ja - under foundation og/eller pudder. Den skulle give en en mere jævn overflade på huden. ;)
   Jeg ville personligt ønske at det var omvendt med prøvestørrelser og fullsize. :)

   Slet
 2. Jeg er helt enig med dig :) Har faktisk valgt at afmelde boksen nu fordi jeg ikke synes at de holder hvad de lover ift. den nye pris. Fedt at du er så ærlig :) Cylia - http://noshandchat.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heldigvis muligheden for at vælge fra måned for måned. Men det sidste stykke tid har jeg bare betalt med det samme, men det kan godt være at jeg fremover vil vente med betalingen til jeg ser hvad de andre modtager. Men har bare så svært ved at vente. :P

   Og ærlighed kommer man længst med. Der er ikke noget personligt ved at skrive hvad firmaerne ønsker man gør (hvilket mange bloggere gør) - jeg holder mig til min ærlige holdning til produkterne. Ellers ville jeg ikke kunne se mig selv i øjnene. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)