Slås med Malware og Smerter - Det er bare ikke min dag

Øv... Kan mærke at en halsbetændelse er på vej, og det irriterer mig. Mest fordi det er det dumme vejr der er skyld i det, da man jo er godtroende og tager tøj på til godt vejr, og så bliver man bare snydt. Øv altså! Og jeg troede at jeg skulle nyde at kunne ligge i mine forældres have, men næ nej. Jeg er dog herude alligevel da jeg har lidt vasketøj jeg har mulighed for at få vasket, så det er jo dejligt nok. Men det er bare lidt træls at skulle sidde indenfor, fordi det er for koldt og gråt udenfor.

Jeg regner dog ikke med at skulle være herude ret længe i dag. Tager hjem når vasketøjet er fikset. Og så vil jeg gerne hjem på mit eget netværk, da der åbenbart er huller herude hvor der så vælter ind med malware og alt muligt lort. Så har lige siddet og kæmpet i en time for at finde ud af hvad fanden jeg skulle gøre for at fjerne det der var kommet ind på computeren. Ved endnu ikke om det er lykkedes mig, men efter at have genstartet computeren 7 gange nu har jeg faktisk opgivet. Men nu ser vi hvor længe jeg skal kæmpe med det denne gang. Og det er bare irriterende at det åbenbart skal ske hver gang jeg sidder herude med min computer.

Nå, men jeg vil nyde noget af verdens bedste brød fra bageren og så vil jeg se om jeg kan få skrevet et indlæg til senere også. Kommer lidt an på hvor meget min iskias-nerve giver mig af problemer, for allerede nu sidder jeg og vrider mig i smerte. Og det må bare ikke blive værre, for så kan jeg ikke cykle hjem senere. Skod-dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)