Før jeg dør vil jeg....

Jeg er ikke så ung længere, og det får mig nogle dage til at tænke meget over hvad jeg gerne vil nå at opleve inden jeg skal herfra. Det er selvfølgelig ikke alle mine ønsker på listen der har mulighed for at gå i opfyldelse, men de står alligevel på den. Noget af det har stået på listen lige så længe jeg kan huske. Og jeg har faktisk ikke tilføjet noget de sidste 10 år. Så dem der står der nu, er ting jeg brændende ønsker at opleve inden det hele er forbi.

● Jeg har i mange år efterhånden været misundelig på folk der har været på forlænget weekend i henholdsvis London og Paris for at komme på en oplevelsestur med shopping, seværdigheder og bare det at opleve kulturen i midtpunktet af det hele. Jeg vil gerne til både London og Paris. Tage en masse stemningsbilleder, shoppe lidt ting man ikke kan få fat i hverhjemme i Danmark og så selvfølgelig prøve noget traditionelt mad fra de forskellige steder. Det er en meget dyr drøm, men håber den en dag bliver til virkelighed.

● Jeg vil gerne til Island eller andre steder nordpå hvor der er mulighed for at se Nordlys som det virkelig skal opleves. Ikke det vandet pjat vi har set her i Danmark når det kommer langt nok ned, men ægte nordlys. I kraftige farver og som fylder hele nattehimlen. Jeg synes der er noget magisk over det og jeg vil så gerne have lov til at se det med mine egne øjne.

● Noget andet der er gået op for mig at jeg endnu ikke har oplevet er ægte kærlighed. Det jeg har oplevet tidligere har bare været spænding over at der var en der var interesseret i mig, og det troede jeg var kærlighed. Men jeg har bare været en de kunne sætte til ting de ikke selv gad og være klar når de var klar. Det er ikke kærlighed! Jeg har aldrig haft en kæreste der har gjort søde ting for mig, overrasket mig, forkælet mig... alle de der ting. Jeg har været for naiv. Det er slut nu. Jeg vil have den ægte vare.

● En anden meget dyr og nok umulig drøm er at komme på krydstogt - altså tage med på et stort luksus krydstogtskib med spa og det hele. Det ville være en to die for oplevelse. Og jeg ser konstant folk skrive om deres egne oplevelser med det og ser de fantastiske billeder de har taget. Åhhhh hvor ville jeg dog gerne prøve sådan noget. Bare én gang i mit liv tak!

● Noget andet, som måske ikke er helt umuligt, er at jeg utroligt gerne vil på Ghost Hunting. Ja!!! Jeg vil så gerne ud sammen med et rigtig hold der tager det alvorligt, og så skulle vi selvfølgelig steder hvor der virkelig er aktivitet. Det ville være den fedeste oplevelse ever!

● Det sidste punkt på listen er faktisk noget vi har snakket om i vores familie et par gange. Nemlig at tage nord på og holde jul i en træhytte. Altså tage et sted hen hvor der er passer af sne, og så være i en hytte hele julen og bare hygge med ild i pejsen, varm kakao, lækker julemad og bare hygge med familien. Dét ville jeg så gerne opleve også. Det har været en stor drøm siden jeg var helt lille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)