Har jeg fået en ny computer? Eller et nyt spejl?

Gid det var en computer, men så heldig er jeg ikke. :P Det er et makeup-spejl der ligner en lille laptop, og jeg kunne simpelthen ikke stå for det. Det er da det perfekte spejl til en makeup-tosset blogger. Ik'?? Desværre skal det forestille en MacBook Air, men det kan et par klistermærker klare. Men til trods for det, så er det sku et sødt lille spejl.

Jeg har fundet det på eBay og gav lidt under 20 kr for det. I kan finde det her hvis I skulle være interesseret i at købe det selv. Det findes i både hvidt og sølv.2 kommentarer:

 1. Herligt at klikke ind på de forskellige blogs, man har blogget "sammen med" igennem årene, og se de stadig er aktive :)

  Er forhåbentlig selv ved at komme ind i en god blogge rytme igen!

  Var sikker på, da jeg så billede 1 at det var en ny computer :) godt fanget med vinklen. Og naturligvis er det, det man skal have som blogger på farten til sminken :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Har det på samme måde. :) Der er dog ikke mange af os tilbage, men det er nu dejligt at der stadig er nogen der holder ved. Og det lyder godt at du selv er igang igen. Og tillykke med den lille forresten.

   Ja jeg kunne ikke stå for det. Synes det er så fint. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)