Sover længe på en Søndag

Troede klokken var lidt over 14, men næh nej.. Jeg opdager at størstedelen af dagen er gået med... ingenting. Sov også lidt længe, så det tager jo også lidt af dagen. Men for at få bare lidt ud af dagen skyndte jeg mig i Jysk - jeg havde hørt at der var 20% af på hele sortimentet i dag - og fik købt de ting som jeg har kigget på i et års tid. De havde dog desværre ikke de håndklæder som jeg gerne ville have. Søger nogle sandfarvet håndklæder i 2 størrelser. Meget store og en mellemting til håret. Men jagten må gå videre på dem. Men fandt da lidt.

Har også lige været ude på altanen og ordne lidt blomster og rykke rundt i blomsterreolen. Der er simpelthen så hyggeligt derude, så nu må det gode vejr fandme gerne komme tilbage. Selvom jeg nok får brugt mest tid nede hos mine forældre. Men jeg vil gerne prøve at være hjemme lidt også, for det er da dumt at gøre det så hyggeligt og så ikke bruge den. Ik? :D

Sidder også nu og overvejer at tage fat i støvsugeren igen. Jeg gjorde rent for et par dage siden, men der ligger allerede 10 katte og slås om pladsen på gulvet igen. Utroligt så meget støv og pels der kan samle sig på et par dage. Man skulle jo tro at Prinsen var blevet kronraget! Og nu vi snakker hår, så tror jeg at jeg her senere vil smide noget blegning i håret. Ikke i det hele - bare striber. Min udgroning er ved at være kriminel så det skal der altså gøres noget ved! Og hvor er det dog rart at håret så småt bliver lysere og lysere. Savner godt nok det mørke, men det bliver simpelthen ulideligt i varmen. Så lyst bliver det.

Nå.. kunne være man skulle komme igang med at varme noget mad. Komme lidt igang igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)