Det er på tide at sige Godnat

Hold da op en hektisk dag jeg har haft i dag. Det er imponerende at jeg i det hele taget har fået smidt lidt blogindlæg herind på bloggen. Alt det gjorde jeg dog i formiddags, så det forklarer det jo lidt. :P Men det har været en travl dag og jeg har langt fra nået alt det jeg skulle. Men fik da kørt forbi mine forældre og fodret den stakkels mis der manglede kattemad og vand i sine skåle, fik overstået en tur til Svendborg, var forbi Føtex efter nogle småting jeg skulle have, fået afleveret lidt ting hos en veninde og så fik jeg i morges ordnet lidt billeder til et par kommende indlæg. Så jeg har været på farten hele dagen og selvfølgelig har jeg ikke fået brugt "Gå for Hjertet" app'en, men min telefon har ikke været ladet op i nat, så jeg turde ikke sætte den igang af frygt for at løbe tør for strøm. Havde ikke mit ur på, så var lidt afhængig af at min telefon var tændt. Så det var lidt træls. Men må bare få ladet den skide telefon op i nat. :D

Jeg hopper i seng lige om lidt, og det er faktisk et par timer for sent. Skal tidligt op i morgen og så er der drøn på igen. Det er dog mest på hjemmefronten. SKAL have gjort rent og så håber jeg lidt at jeg kan nå forbi mine forældre og vaske lidt tøj. Vores egen vaskemaskine er igen i udu. Vandet løber fra den og tøjet bliver altså ikke helt rent. Så det er 20 meget sure kroner at spilde på en vask hver gang. Så det vil jeg virkelig gerne nå. Men nu må vi se.

Godnat bliver det i hvert fald herfra. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)