Tomme Produkter - Ting jeg kan anbefale

Det er første gang jeg laver sådan et indlæg her, men det er noget jeg har overvejet at gøre når jeg er færdig med et produkt, som jeg har været glad for og kan anbefale jer derude. Og nu er det ikke så tit det sker at jeg bruger et produkt op, så disse indlæg vil ikke komme så ofte, men når jeg er færdig med dem, så smider jeg dem i en bunke og skriver så et indlæg når jeg føler der er nok til et indlæg. :) Så nu må vi se hvordan denne slags indlæg bliver taget imod.

Det første jeg fik brugt op var en shampoo og Balsam fra Syoss. Disse har jeg faktisk haft i nogle år og kun brugt når jeg følte mit hår skulle forkæles, men da jeg fik øjnene op for Dove og deres skønne produkter, så har disse mistet førstepladsen hos mig. Så jeg begyndte at bruge dem oftere og oftere og endte så med at få dem brugt helt op. Disse er til farvet og behandlet hår. Håret bliver super lækkert efter brug og det er noget jeg sætter virkelig stor pris på når det kommer til shampoo og balsam.

Det næste produkt er en løs pudder fra Rimmel. Denne købte jeg lidt som en test, da jeg ikke kunne få fat i den jeg normalt bruger, men endte faktisk med at være ret glad for denne. Den er stort set ens med den jeg bruger fra MUA, så gider jeg ikke vente på leveringstid osv, så er dette klart en god erstatning - selvom den koster lidt mere. Men denne er altså deres Match Perfection pudder.

Næste ting er en body scrub fra Oriflame som var med i en Goodiebox for et godt stykke tid siden. Jeg har virkelig forelsket mig i denne og er super ked af at jeg ikke har mere tilbage af den. Den har den skønneste duft og huden føltes så lækker efter brug. Så håber jeg en dag støder på den igen og jeg har råd til at købe den. :D Den hedder Swedish Spa, som I kan se.

Sidste ting er en parfume som jeg har haft i.... snart 10 år tror jeg. Det er Light Blue fra Dolce And Gabbana. Fik den engang i fødselsdagsgave af en daværende kæreste og mener der fulgte en body shower med, men er ikke sikker. Jeg var ret glad for duften dengang, men har med årene ændret mening om den. Så jeg valgte at bruge den op så jeg ikke længere skulle have den liggende. Men det sidste stykke tid jeg brugte den, var jeg faktisk blevet lidt glad for den igen. Ved ikke om det er noget andre oplever, men.. jah.. Nu kan jeg godt irritere mig lidt over at der ikke er mere tilbage.

Det var de tomme produkter jeg denne gang ville anbefale jer. Jeg kan varmt anbefale alle produkter og nogle af dem vil jeg nok købe igen. Andre har jeg fundet større favoritter af, men det gør ikke produkterne dårligere. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)