Mit Store Projekt bliver måske en smule forsinket

Jeg har stadig intet hørt ang. det sidste og vigtigste punkt i mit projekt. Det er ved at gøre mig godt sur og irriteret. Så jeg kommer desværre ikke igang i morgen, som ellers var planen. Om jeg overhovedet kommer igang i Juli er usikkert og det gør mig så ked af det. Jeg havde virkelig set frem til at komme igang med det denne Sommer. Men... jah.. Jeg ved det ikke helt. Føler lidt af mit arbejde er spildt. Men jeg bliver nødt til at se hvad der sker resten af ugen.

Pga. humøret er jeg gået ret meget i stå i dag. Jeg skulle have været igang med en masse fra morgenstunden, men sidder stadig i nattøjet og kan ikke rigtig få mig selv igang. Vil gerne ud i solen, men har bare så meget der skal laves i dag. Så ved ikke hvor meget jeg får nydt disse solrige dage. Samt at jeg har haft nogle ting på vej, som åbenbart er forsvundet mellem afsendelsessted og min adresse. Er ved at være godt træt af at Post Danmark ikke kan finde ud af at gøre deres arbejde ordentligt. Det sker utrolig tit efterhånden. Og ingen ved hvor pakkerne forsvinder hen.

Nå.. Vil smække noget musik på og se om ikke jeg kan få tvunget mig selv igang med rengøringen så jeg i det mindste får det ordnet i dag. Kryds fingre for at humøret bliver bedre i løbet af dagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)