Aften Afslapning - Dessert, Kreativitet og #OITNB

Nå.. Håret blev ikke til noget da jeg fik uventet besøg og konstant blev distraheret. Så jeg valgte at tage penalhuset frem i stedet, da det ikke ville gøre det store hvis jeg blev forstyrret i at tegne lidt krydseduller. Lavede mig en smule dessert, varmede mig en kop varm kakao med kaffe og så satte jeg de sidste afsnit af "Orange is The New Black" igang. Det hyggede jeg mig så imens jeg tegnede lidt. Jeg burde gøre det noget mere - altså tegne - da det er dejligt afslappende og tankerne kan få lidt fred, men det der med lige at tage sig sammen til at sætte sig ned og gå igang, det er en helt anden sag. Det kan godt være svært for mig. Men det var nu rart at komme igang igen.

Og så fik jeg set sæson 3 af "Orange is The New Black" færdig - hvad fanden var det for en slutning? Jeg er sku en smule skuffet. Nu sidder man bare tilbage med en masse ubesvaret spørgsmål og det synes jeg ikke om. Øv altså. *Hehe*

Nå men tror snart det er på tide at finde sengen. I morgen bliver en lang dag. :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)