En Nem og Hurtig måde at få Glatte og Bløde Sommer ben #1

Rigtig mange skal på sommerferie nu her, og så er det dejligt at kunne klare nogle af de sædvanlige ting på en hurtigere og nemmere måde end normalt. Her tænker jeg bla. på hårfjerning. Ingen af os gider rende rundt med hår på benene og i nogens tilfælde også armene, så hvis man kan sørge for at fjerne det på en nem og smertefri måde og uden at skulle hen og have en skraber, skum osv med, så ville det jo være super dejligt. :)

Jeg er selv stor fan af den type hårfjerning jeg vil fortælle jer om i dag. I slipper nemlig for en skraber, skum, vand og en masse svineri imens man ordner ben og arme. Det eneste I skal bruge er en lille gummi-"handske" med en slibeoverflade på og så er du klar til at fjerne uønsket hår. Denne metode bruger jeg gerne hvis jeg lige hurtigt skal have fjernet hår på benene og jeg ikke gider skulle hoppe i bad for at ordne det. Det kan være hvis jeg en morgen hurtigt beslutter mig for at skulle have korte bukser eller nederdel på, men ikke lige har haft tid til en shaving. Så er denne metode super hurtig og nem lige at fikse.

Det jeg elsker ved det er selvfølgelig at der ikke bliver et værre svineri efter det. Du "sliber" hårene af, så det støver kun en smule. Og udover at du fjerner hårene så fjerner du også døde hudceller og derved får en super lækker og blød hud bagefter. Og det får du ikke nødvendigvis ved de andre metoder. Så det er et kæmpe plus ved denne metode.
Man skal dog passe lidt på - for hvis du trykker for hårdt imens du sliber hårene af så kan du godt lave store brændsår på huden, og det kan være pænt smertefuldt. Jeg har prøvet det nogle gange, og tro mig, man lærer af sine fejl efterhånden. :P Men har man først fundet den rigtige metode og det perfekte tryk, så er jeg sikker på at man bliver rigtig glad for det.

Man kan få disse flere steder på nettet, men denne pakke kommer fra SoftLegs.dk og koster lige nu kun 99 kr. Jeg kan i hvert fald klart anbefale dem. :)


3 kommentarer:

 1. Det lyder da egentlig ganske smart :) Kunne være man skulle prøve det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjek den anden kommentar til indlægget her. ;)

   Slet
 2. Ja, gør det Mette :)
  Du kan bruge rabatkoden: GIZ
  og få 10% rabat ;)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)