Jeg får lavet en masse i disse dage

Hold da op hvor har det dog været et par travle dage nu her. I går gik hele dagen med at forberede køkkenet til at få et andet komfur ind og stå, få gjort rent i resten af lejligheden, få ordnet lidt praktisk inde i byen, få handlet osv osv osv... Jeg kunne først slappe af kort tid før jeg skulle i seng. I dag har den også stået på en masse praktisk, og så gik turen ellers ud til mine forældre, da min mor lige skulle studses lidt mere og have lavet striber i håret. Endte så med at spise med, så det var rart nok.

I morgen står det på endnu mere praktisk og så en klipning af viceværtens mor om eftermiddagen. Håber jeg får lidt tid for mig selv også, da jeg gerne vil have en smule ro i kroppen - måske jeg skulle begynde på en zendoodle/zentangle eller måske begynde på en ny bog. Må jeg finde ud af når jeg når så langt. :)

Hele næste uge er jeg nok ude hos mine forældre. Tager dog computeren med, så bloggen kommer ikke til at stå stille. :) Og så kommer min søster og hendes kæreste på ferie ugen efter. Håber virkelig at vi får hygget en masse. Jeg har i hvert fald tænkt mig at nyde noget søster-tid. Håber virkelig også at vejret bliver lækkert, så man kan komme ud og nyde det lidt. Måske endda tage på lidt cykleture med kameraet. Det er ved at være længe siden sidst jeg gjorde det.

Så som I nok kan se, så har jeg planlagt en masse, og det er måske også lidt for optimistisk, men jeg vil gerne se om ikke jeg kan nå det. Vil gerne have en masse overstået så jeg kan komme til at slappe af i et par dage. Og jeg tror også at jeg vil slappe en smule af nu her inden jeg hopper under dynen. Skrives ved i morgen. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)