#SpeakingColors med Yves Rocher

Yves Rocher har for ikke så længe siden lanceret en ny kollektion af neglelakker som er inspireret af planterigets uendelige farvepalet. Det giver en rig mulighed for at finde den perfekte farve til enhver situation, og jeg har været så heldig at få tilsendt et lille udvalg som jeg kan teste og skrive om her på bloggen. Og hold da op hvor er det nogle lækre farver! Jeg kunne sagtens finde på at købe nogen andre farver med i min næste bestilling hos dem. :D

Jeg har fået 8 stk fra deres alm. lak-kollektion og en top coat. Men ikke nok med det så er der 2 lakker med fra deres gel-kollektion samt en top coat fra denne også. Jamen det er da helt fantastisk! Og de er alle uden toluen, formaldehyd og kamfer - i stedet er der tilsat naturlig elemiharpiks for maksimal glans. Det lyder ganske fornemt, ik? *Hehe*

Jeg blev faktisk ret overrasket over hvor fine de så ud selv efter ét lag, men med 2 lag ser de perfekte ud. Nogle af dem kan godt være lidt tynde, og kræver måske 3 lag for at dække helt, men de fleste af dem kan godt nøjes med 2. Og så er det rart at de ikke har den der krads-duft som normalt lakker har. Det var en hel fornøjelse at påføre dem på mit neglehjul.

Farverne I ser er følgende (fra venstre mod højre):
● Rouge impérial (Gel-lak)
● Rose perle (Gel-lak)
● Citron
● Rose azalée
● Rose dalhia
● Bleu volubilis
● Bleu nigelle
● Menthe
● Gris armoise
● Argent pailleté

Super super flotte farver alle sammen! Og der er som sagt et par stykker derudover jeg gerne vil have - fx Bois de Bahia, Magnolia og Cerise noire.... Ja jeg vil selvfølgelig gerne have dem alle sammen, men når der er 50 forskellige i deres kollektion, så bliver det altså alt for mange penge. :P Så man må jo beherske sig.

De alm. lakker her koster 39,- stykket og gel-lakkerne koster 59,-.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)