Skønt Aften Bad

Mmmm... Noget af det bedste jeg ved er lange afslappende bade om aftenen. Sådan et tog jeg mig i dag. Jeg har været ude i solen og sidde i et par timer i dag, og siden jeg kom ind i lejligheden igen har jeg følt mig godt klam. Hader følelsen af fedtet solcreme på huden og så har jeg virkelig bare følt mig godt stegt. Så jeg ville gerne have mig et bad inden jeg ligger mig ind under dynen. Burde have ligget derinde for flere timer siden, men faldt i crafting-fælden igen. Jeg er dog også kommet en del længere med de ting jeg gerne vil have klar til mit projekt, så det gør mig ikke det store at jeg kommer lidt senere i seng end planlagt.

Men badet i dag ville jeg gerne nyde 100%, og da jeg ikke har noget badekar, så måtte jeg klare mig med hvad jeg har og kan under en bruser. Jeg tændte et par stearinlys og lidt musik og så tændte jeg for det kølige vand - der er ikke noget bedre at bade i en varm sommerdag. Så fandt jeg shaving-creme og shaver frem og fik ordet hele kroppen. Derefter forkælede jeg mig selv med body- og ansigts scrub, en ansigtsmaske, hårmaske og noget af det bedste shampoo, balsam og body shower jeg har. Åhhh hvor var det skønt! Man burde altså gøre det noget oftere end et par gange hver anden måned. Måske endda en gang om ugen?! Ja det kunne jeg altså godt finde på at gøre til en fast ting. Og så lige en skøn body lotion efter badet. Ja man føler sig sku helt som et nyt menneske efter sådan en tur. :D Dejligt dejligt dejligt.

Nå.. jeg vil lave lidt mere crafting og så smutte i seng. Skal gerne nå et look i morgen, så skal ikke aaaalt for sent i seng. Skulle jo gerne have lidt glæde af dagtimerne i morgen. ;) Det er sku lidt ulempen ved at være natmenneske. Kunne sidde oppe til den lyse morgen uden at føle trang til søvn. Not good. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)