Flere Klistermærker og Tape

Den sidste uges tid er der dumpet lidt flere ting til mit projekt ned i postkassen. Denne gang er det lidt flere klistermærker og lidt tape i forskellige farver. Har lidt flere forskellige slags tape på vej og så er det ellers bare med at komme igang. :D Jeg har nemlig fået svar på den endelige mail jeg ventede på for at kunne komme igang, og det har båret frugt. JEG KAN KOMME IGANG! Så jeg er rigtig glad lige nu. Kan ikke vente med at komme igang og lade jer få indblik i det hver uge det næste års tid. Dog en smule forsinket, men regner med at indhente den tabte tid alligevel.

Men på billedet finder I altså lidt klistermærker og lidt tape. Hvor de forskellige ting kan købes, har jeg givet et eksempel på her:
Pastel hjerter | Regnbue hjerter | Cykler | Glitter tape | Regnbue tape

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)