Jeg ser åbenbart ikke rigtig ud denne Sommer :P

Har været i et utroligt godt humør i dag. Derfor fik jeg også lyst til at lave et look i dag og har stort set hele dagen danset rundt til musik. Har set en masse serieafsnit - også en ny serie som er virkelig mystisk. Og nu sidder jeg igen med lidt crafting. Er blevet helt bidt af det. Håber det bliver rigtig godt når jeg endelig får taget det i brug - hvilket jeg håber bliver her i weekenden.

Og så har jeg i dag fået at vide at jeg ligner et spøgelse. *Hahahah* Ja det er sku rigtigt. En anonym har valgt ikke at turde stå frem med navn og bede mig om at få noget farve. Og til "Anonym" har jeg kun at sige; for det første så har jeg det rødhåret gen der gør at jeg har utroligt svært ved at få farve og for det andet, så vil jeg hellere rende rundt og være Irlænder-bleg i stedet for at suge hudkræft til mig som alle de andre solbadnings-hugrende mennesker. Jeg er Dansker - jeg er bleg. Sådan er det bare. :D

I morgen har jeg planer om at smutte ned forbi Matas. Jeg har tænkt på at ville prøve en anden mascara, som måske kan hjælpe mig med et problem jeg har. Efter ikke at have brugt makeup særligt meget i et års tid, så har jeg åbenbart beskadiget mine vipper så meget at længden ikke er hvad den har været. Jeg gnubber mig åbenbart mere i øjnene når jeg ikke bruger mascara, så derfor knækker mine vipper ret hurtigt. Det burde ellers være omvendt, men mine vipper var altid lange og sunde da jeg brugte makeup næsten dagligt. Så jeg håber derfor at en ny og nærende mascara kan hjælpe mig med det problem. Skal ned og kigge på den, samt høre om den er hvad den lover. Det er en af de lidt dyrere, men håber den er pengene værd. Vil også gerne ned forbi Hammer Hansen for at se om de har noget jeg kan bruge til mit projekt.

Derudover så skal jeg have forberedt lidt forskelligt til min tur til Odense på Torsdag. Skal have ladet mit kamera op, nogle powerbanks og så skal jeg have fundet de ting frem jeg gerne vil have i min taske. Og så håber jeg bare at mit sygehusbesøg bliver hurtigt overstået og at det ikke bliver med det udfald jeg er bange for. Og så står den ellers på hygge-dag sammen med Jeanette. Ser jeg frem til. :D

Vil smutte.. Har en kop varm kakao med en smule kaffe i der står og venter på mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)