Dagens Makeup Look - Ready for Festival

Skulle jeg til en festival i år, så skulle der altså ske lidt på makeup fronten. :) Jeg synes det er spændende at se folk være kreative med deres looks til sådanne begivenheder, men man ser det bare ikke så meget herhjemme. Det er mere i udlandet de er modige nok til at gøre det, og det synes jeg er synd. Så derfor har jeg i dag lavet et festival-look som jeg godt kunne forestille mig jeg ville have hvis jeg selv skulle til en festival - og dette er et meget nedtonet look. Her har jeg især tænkt på den festival der hedder "Wireless", som har kørt hele sidste uge i London. Der er nemlig også en elektronisk del, og den elsker jeg. Nummeret jeg har hørt igennem hele processen med makeuppen, kan I finde i bunden af indlægget.6 kommentarer:

 1. SPØGELSE!!! få dog noget farve på de kinder

  SvarSlet
  Svar
  1. KUJON!!!!!! Nu er det ikke os alle der kan få farve. Jeg har genet for rødt hår og det gør at jeg ikke kan få ret meget farve. Så tag dit hate et andet sted hen. Utroligt at du ikke tør stå ved hvem du er. Det er sku for lavt.

   Slet
 2. Hey, hvor har du købt dine rhinestones henne? Det ser vildt fedt ud! (:

  SvarSlet
 3. Meget smukt look :-)
  Du har så smukt et ansigt og så smukke øjne søde :-)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)