Venskabs Armbånd fra eBay - Farvebombe!

Noget jeg virkelig elsker her om Sommeren og som er et fint pift til ens outfit er en masse farverige armbånd. Disse klassiske venskabs-armbånd er virkelig fine og koster meget lidt på eBay. Det er meningen at man skal have flere på af gangen, så denne "pakke" med 10 stk i er perfekt til en 2-3 personer. Så hvorfor ikke købe sådan en og dele ud af dem til dine veninder? Min søster skal i hvert fald have et par stykker. :)

Der skal nok være nogen der slet ikke er til denne slags, men er man til den lidt afslappet boheme-stil, så er disse jo bare et must. Jeg er i hvert fald super glad for mit køb og jeg har dem på hver dag sammen med de andre armbånd jeg har købt hjem til min søster og jeg.2 kommentarer:

  1. Hvor er de fine..
    Jeg kan huske at jeg altid havde sådan nogen på som barn..
    Købte altid nogen med hjem fra ferie eller fik at veninder..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)